Jouw wereld staat even stil…

Wat te doen bij overlijden?

Een overlijden is definitief… Bij een verlies van een dierbare, staat je wereld even stil. Er komt veel op je af en er zal veel moeten worden geregeld. Je hoeft echter niet direct te handelen. Wees je bewust van het moment. Sta even stil bij deze gebeurtenis. Alleen of met naasten. Vervolgens kies je een moment om de huisarts te bellen. Deze zal het overlijden officieel vast moeten stellen. Bij een overlijden van je dierbare in een ziekenhuis of verzorgingstehuis zal de verpleging een arts inschakelen om het overlijden vast te stellen.

 

Je bent altijd vrij in de keus van uitvaartonderneming, óók wanneer de overledene hiervoor elders verzekerd of lid van is.

 

Op de momenten dat je beslissingen moet nemen, is het belangrijk een uitvaartbegeleider naast je te hebben, waar je je prettig bij voelt. Ik ben iemand die luistert, begrijpt en handelt. Ik begeleid je verder in de verzorging van een persoonlijk en warme invulling van de uitvaart. Met alle tijd en aandacht! Daarnaast neem ik uiteraard het regelwerk dat hierbij komt kijken uit jouw handen.

Na vaststelling van overlijden, kun je mij bellen. Tijdens dit eerste contact, noteer ik een aantal gegevens en maak je met mij een gewenste tijdsafspraak voor mijn komst. 

Debby ] Marcus [ uitvaartbegeleiding

 

Wendelenkamp 51a

7091 TV Dinxperlo

06-83506355

info@debbyuitvaartbegeleiding.nl

24 uur bereikbaar

Stuur een bericht

KvK. 83789847

BTW. NL003875974B29

Scroll to Top

Wees welkom

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom bij mij thuis voor al je vragen op het gebied van afscheid en uitvaart.

De koffie staat voor je klaar!


Wil je liever een vrijblijvend gesprek bij je thuis? 

Dan kom ik graag bij je aan.

Warme groeten, Debby Marcus

Debby Marcus