Een herinnering die je troost kan bieden...

Een blijvende herinnering

Naast dat film en fotografie van de dag van de uitvaart een mooie tastbare herinnering kan zijn, zijn er meer herinneringen die troost kunnen bieden. Ik vertel je graag over alle mogelijkheden, er kan vaak meer dan je denkt!

Tastbare herinnering

Zo kan ik een digitale vingerafdruk van je dierbare afnemen. Dit kun je toepassen op rouwdrukwerk of op een later moment verwerken in een sieraad. Een sieraad draag je altijd bij je…

Tastbare herinnering

Wanneer je dierbare wordt gecremeerd, zijn er veel bijzondere mogelijkheden waar je een gedeelte van de as in kunt laten verwerken. Zo kun je een as-sieraad laten ontwerpen of een kleine hoeveelheid as in een glazen asbol laten bewaren. Glasblazers ontwerpen en vervaardigen de mooiste kleuren en vormen naar jouw wens. 

Lappen beer gemaakt van kledingstukken overledenen

Wist je dat die kleurrijke trui die je altijd zo mooi vond staan of die speciale stropdas die alleen met een feestje werd gedragen, kunnen worden verwerkt in een knuffel, een kussen of mooi plaid? Een fijne gedachte wellicht, dat hiermee toch een plekje in huis kan worden gevuld en dat dit troost kan bieden bij zowel kinderen als volwassenen. Misschien wel bij jou?

Debby ] Marcus [ uitvaartbegeleiding

 

Wendelenkamp 51a

7091 TV Dinxperlo

06-83506355

info@debbyuitvaartbegeleiding.nl

24 uur bereikbaar

Stuur een bericht

KvK. 83789847

BTW. NL003875974B29

Scroll to Top

Wees welkom

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom bij mij thuis voor al je vragen op het gebied van afscheid en uitvaart.

De koffie staat voor je klaar!


Wil je liever een vrijblijvend gesprek bij je thuis? 

Dan kom ik graag bij je aan.

Warme groeten, Debby Marcus

Debby Marcus