Ik praat graag nog even met je na...

Na de uitvaart

In de week van de uitvaart, heb ik deel uit mogen maken van een heel kwetsbaar en intiem moment van iemands, misschien wel jouw leven. Ik realiseer me dat dit heel bijzonder is en ben hier ook dankbaar voor.

 

Nazorg

Ik praat na de uitvaart graag met je, om zo samen de week van de begrafenis of crematie nog eens de revue te laten passeren. Misschien loop je ergens tegenaan, waar je geen raad mee weet of je wil gewoon even jouw verhaal kwijt. Ik neem hiervoor graag de tijd, omdat ik de nazorg na een uitvaart belangrijk vind. Tijdens ons gesprek kan ik tevens wat meer vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot een bedankkaart of een bedankadvertentie. Maar ook over de mooie opties die er zijn voor een grafmonument, gedenkteken, urn of andere asbestemming.

 

Praktische zaken na de uitvaart

Naast het verdriet zullen er, hoe vervelend ook, praktische zaken geregeld moeten worden. Je ontvangt van mij een uitgave van ‘Zorgen erna’. Een handige leidraad die o.a. betrekking heeft op bankzaken, erfrecht en verzekeringen.

Steeds meer overledenen laten ook een digitale erfenis na. Denk hierbij aan Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Het is van belang dat hier ook aandacht aan wordt geschonken. 

 

Circa twee weken na de crematie of begrafenis, neem ik contact met je op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak kun je al je vragen stellen.

Regelen-na-uitvaart

Debby ] Marcus [ uitvaartbegeleiding

 

Wendelenkamp 51a

7091 TV Dinxperlo

06-83506355

info@debbyuitvaartbegeleiding.nl

24 uur bereikbaar

Stuur een bericht

KvK. 83789847

BTW. NL003875974B29

Scroll to Top

Wees welkom

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom bij mij thuis voor al je vragen op het gebied van afscheid en uitvaart.

De koffie staat voor je klaar!


Wil je liever een vrijblijvend gesprek bij je thuis? 

Dan kom ik graag bij je aan.

Warme groeten, Debby Marcus

Debby Marcus