Ieder mens heeft recht op een persoonlijk afscheid die bij hem of haar past...

Over Debby

debbyuitvaartbegeleiding-dinxperlo

Geboren en getogen in Dinxperlo

Ik ben Debby Marcus, getrouwd met Wilfried en trotse moeder van onze zoon Lyam (in liefdevolle herinnering) en onze tweelingdochters Gisèle en Loïs. Ik ben geboren en getogen in Dinxperlo. Velen kennen me hier van het reisbureau, waar ik 23 jaar met veel plezier, de mooiste reizen heb mogen boeken en ook zelf heb mogen maken. De belevenissen die ik op mijn reizen mocht ervaren, koester ik. Een passie die ik met mijn gezin graag voortzet.

 

 

Een uitvaart die bij hem of haar past

In de zomer van 2020 overleed iemand die me zeer dierbaar was. Er kwam weinig draagkracht vanuit de uitvaartondernemer. We hebben daarom de touwtjes in eigen handen genomen en uiteindelijk een mooi en persoonlijk afscheid mogen beleven. Dit was voor mij de trigger om het roer om te gooien en de mooie jaren in de reisbranche achter me te laten. Ieder mens heeft toch recht op een persoonlijk afscheid die bij hem of haar past? Daar dit lang niet altijd gebeurt heb ik besloten hier een steentje aan bij te willen dragen.

Over Debby
Uitvaart met rouwauto

Begeleiden en verzorgen van een uitvaart

Verlies en verdriet doorkruisten al vroeg mijn levenspad.  Dit heeft me gevormd tot wie ik ben. Naast dit stukje persoonlijke bagage, heb ik een inspirerende opleiding als uitvaartbegeleider gevolgd. Veel mooie ervaringen in de praktijk op mogen doen en vervolgens mijn eigen onderneming ‘Debby Marcus Uitvaartbegeleiding gestart.

 

In mijn bijzondere vak, maak ik nu de mens in zijn mooiste en puurste vorm mee. In een intens verdrietige periode, staat een definitief afscheid van iemand centraal. Misschien moet jij op dit moment wel afscheid van iemand nemen?

Ik begeleid je in ieder geval graag in de verzorging van een persoonlijk en warme invulling van de uitvaart van jouw dierbare. Met alle tijd en aandacht, die hiervoor nodig is.

Debbyuitvaartbegeleiding-Dinxperlo

Debby ] Marcus [ uitvaartbegeleiding

 

Wendelenkamp 51a

7091 TV Dinxperlo

06-83506355

info@debbyuitvaartbegeleiding.nl

24 uur bereikbaar

Stuur een bericht

KvK. 83789847

BTW. NL003875974B29

Scroll to Top

Wees welkom

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom bij mij thuis voor al je vragen op het gebied van afscheid en uitvaart.

De koffie staat voor je klaar!


Wil je liever een vrijblijvend gesprek bij je thuis? 

Dan kom ik graag bij je aan.

Warme groeten, Debby Marcus

Debby Marcus