Een persoonlijke uitnodiging als liefdevolle herinnering...

Rouwkaart & advertentie

Er zal ook een beslissing moeten worden genomen, hoe je mensen op de hoogte wilt stellen van het overlijden. Dit gebeurt vaak door middel van een rouwkaart en/of rouwadvertentie. Met mooie woorden, een sprekend gedicht, een prachtige foto of andere passende afbeelding kun je een uitnodiging of ter kennisgeving heel persoonlijk maken. Op deze wijze kan een rouwkaart tegelijkertijd voor nabestaanden een liefdevolle herinnering zijn. Ik help je hier graag bij.

Bedankkaart en bedankadvertentie

Een bedankkaart wordt meestal een paar weken na de crematie of begrafenis verstuurd. Hiermee kun je iedereen bedanken voor de steun in de periode rondom de uitvaart. Een bedankkaart kan in dezelfde stijl worden opgemaakt als de rouwkaart.

 

Daarnaast is het mogelijk om een dankbetuiging in de krant te plaatsen. Neem gerust contact op als je meer wilt weten, ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Debby ] Marcus [ uitvaartbegeleiding

 

Wendelenkamp 51a

7091 TV Dinxperlo

06-83506355

info@debbyuitvaartbegeleiding.nl

24 uur bereikbaar

Stuur een bericht

KvK. 83789847

BTW. NL003875974B29

Scroll to Top

Wees welkom

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom bij mij thuis voor al je vragen op het gebied van afscheid en uitvaart.

De koffie staat voor je klaar!


Wil je liever een vrijblijvend gesprek bij je thuis? 

Dan kom ik graag bij je aan.

Warme groeten, Debby Marcus

Debby Marcus