Op eigen wijze naar zijn of haar laatste rustplaats...

Rouwvervoer

Samen bekijken we de mogelijkheden voor rouwvervoer, hoe wij jouw dierbare naar zijn of  haar laatste rustplaats brengen. Dit kan per traditionele rouwauto, met een authentiek paart en wagen, een brandweer auto of misschien wel een uitvaart bus. 

Uitvaart met rouwauto

Traditioneel...

Uitvaart met paart en wagen

Wat anders...

Uitvaart met brandweer auto

Omdat het bij je past....

Wist je dat je de overledene in een eigen auto mag vervoeren? Bijvoorbeeld in zijn of haar werkbus of misschien in de trailer van de vrachtauto, die hij of zij altijd bestuurde. Al dan niet mooi aangekleed met doeken en bloemen, is dit een heel persoonlijke manier van vervoeren.

 

Hoe mooi is het wanneer jouw naaste graag de fiets pakte of juist graag veel ging wandelen, je er ook voor kunt kiezen om een rouwbakfiets of loopkoets als vervoermiddel te gebruiken?

 

Als nabestaande kun je je dierbare op een eigen wijze naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor passend rouwvervoer.

Debby ] Marcus [ uitvaartbegeleiding

 

Wendelenkamp 51a

7091 TV Dinxperlo

06-83506355

info@debbyuitvaartbegeleiding.nl

24 uur bereikbaar

Stuur een bericht

KvK. 83789847

BTW. NL003875974B29

Scroll to Top

Wees welkom

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom bij mij thuis voor al je vragen op het gebied van afscheid en uitvaart.

De koffie staat voor je klaar!


Wil je liever een vrijblijvend gesprek bij je thuis? 

Dan kom ik graag bij je aan.

Warme groeten, Debby Marcus

Debby Marcus