Voor een persoonlijk afscheid in Ulft en omgeving

Uitvaart Ulft

Voor een persoonlijke uitvaart in Ulft kun je terecht bij Debby Marcus Uitvaartbegeleiding. Natuurlijk verzorg ik ook begrafenissen en crematies in andere plaatsen en gebieden. Samen kijken we naar de locaties die het beste passen bij jouw wensen en bij die van je dierbare. Ik denk met je mee en ondersteun je bij het maken van alle beslissingen. Zo zorgen we samen voor een persoonlijke, warme invulling van de uitvaart van jouw dierbare.

 

Wil je een overlijden melden? Ik ben dag en nacht bereikbaar.

Begraafplaats Ulft

Begrafenis Ulft

In Ulft zijn diverse mogelijkheden waar een afscheidsdienst georganiseerd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld in een kerk of in Uitvaartcentrum Monuta aan de rand van Gendringen en Ulft zijn.Na deze ceremonie wordt je dierbare naar het graf gebracht.

 

In en rond Ulft zijn verschillende begraafplaatsen om begraven te worden. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen mogelijkheden, karakter en sfeer.

 

Je bent helemaal vrij in het kiezen van de begraafplaats waar je begraven wordt. Je kunt kiezen voor een eigen graf of een familiegraf.

Begraafplaatsen in Ulft

 • RK Begraafplaats H.H. Petrus en Paulus 

Het baarhuisje en het bijzondere hekwerk bij de ingang van de begraafplaats aan de Wethouder van Akenstraat, staan op de Gemeentelijke Monumentenlijst. Deze begraafplaats ligt middenin een woonwijk. Naast een urnenveld en een strooiveld, worden de graven in volgorde van ligging uitgegeven, tenzij anders wordt aangevraagd.

 

 

 • RK Begraafplaats St. Antoniusparochie    

Aan de Dr. Ariënstraat en grenzend aan de Oude IJssel bevind zich tussen al het groen deze Parochiële begraafplaats. De graven worden in volgorde van ligging uitgegeven, tenzij anders wordt aangevraagd. Er is tevens een urnenmuur en er zijn urnengraven.

 

 • NH Begraafplaats Vrede Rust    

De Hervormde begraafplaats betreed je via een  mooie toegangspoort aan de Hofstraat. Je kunt hier kiezen voor een familiegraf of een eigen graf.

 

 

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden per begraafplaats, of over de andere begraafplaatsen in de Achterhoek.

 

Begraafplaats Ulft
Crematorium Etten
Crematorium Etten gedenkplaats
Crematorium Doetinchem Dela

Crematie Ulft

Steeds meer mensen kiezen ervoor om gecremeerd te worden. Een van de redenen is dat cremeren over het algemeen goedkoper is dan begraven. Ook kan religie een reden zijn.

 

De keuze voor het crematorium hangt vaak af van de locatie. Maar ook de sfeer van de locatie speelt hierbij een grote rol.

 

In de buurt van Ulft vind je onder andere onderstaande crematoria. Bij alle locaties kun je gebruik maken van audiovisuele apparatuur, voor het afspelen van persoonlijke muziek en het laten zien van foto’s of videofragmenten.

 

Voor degenen die niet bij de afscheidsdienst aanwezig kunnen zijn, kun je gebruikmaken van een livestream.

Crematoria in Ulft

 • Crematorium Etten

De passende bouwstijl van dit crematorium zorgt voor een regionale en natuurlijke uitstraling. Crematorium Etten werkt met een unieke elektrische oven, waardoor het tot de groenste crematoria van Nederland behoort. Er zijn meerdere 24-uurskamers, een familiekamer, een sfeervolle aula die ruimte biedt voor 200 personen en een kleine aula voor een intieme kring tot maximaal 40 personen. De ontmoetingsruimte met een mooi terras, is sfeervol ingericht en biedt een weidse blik over het landschap.

 

 • Dela Slangenburg

Dit crematorium ligt vlakbij kasteel De Slangenburg, ten oosten van het groene landschap van Doetinchem. Er zijn twee aula’s voor zowel een intiem als voor een groter gezelschap. Ook is er een genodigden kamer en een sfeervolle Brasserie met een uitgebreid assortiment van een volledig arrangement tot koffie met iets lekkers.

Opbaring Ulft

Voor de opbaring van een overledene zijn er verschillende mogelijkheden en locaties
beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om je naaste thuis op te baren of op locatie. 

Denk hierbij aan een uitvaartcentrum of een kerkelijke gelegenheid.
Opbaren kan op bed, op een opbaarplank met wade of in een mooie kist of mand zijn.

Thuisopbaring

Bij een thuisopbaring kun je in alle rust, in jullie eigen vertrouwde omgeving, afscheid nemen van een overleden dierbare.

Ook kunnen vrienden, familie en kennissen langskomen op het moment dat het jullie uitkomt.

Zo hebben jullie alle tijd om samen te zijn.

De omstandigheden en de ruimte moeten een thuisopbaring natuurlijk wel toelaten.

Rouw bloemen op kist
Afscheidslocaties Ulft

Afscheidslocaties Ulft

Het is niet verplicht om de afscheidsceremonie te organiseren op de locatie waar de crematie of begrafenis plaatsvindt.

Er is hiervoor vaak meer mogelijk dan je denkt. Bijvoorbeeld in het restaurant waar jullie graag aten, of in de sportclub waar je geliefde altijd kwam. Misschien heb je thuis een fijne ruimte, of een tuin waar jullie samen kunnen komen voor een intiem afscheid. Soms is het zelfs mogelijk om een afscheid in een museum of theater te houden.

 

Ik denk graag met je mee. Ik ga voor je na of een locatie geschikt is voor een afscheidsdienst en of er voldoende ruimte is voor de gasten.

 

Enkele voorbeelden van bijzondere afscheidslocaties:

 • In eigen tuin
 • Jouw favoriete restaurant
 • Je eigen sportclub
 • In de natuur
 • Bij een kasteel. Kasteel de Slangenburg in Doetinchem en Huis Landfort in Megchelen zijn hier mooie voorbeelden van.
 • Musea
 • Denk hierbij aan Openluchttheater Engbergen in Gendringen en het DRU Theater in Ulft.

Meer weten over uitvaart Ulft?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of locaties voor een uitvaart in Ulft? Neem dan gerust contact op. Ik vertel je er graag meer over.

 

Voor het melden van een overlijden ben ik dag en nacht bereikbaar op 06-83506355.

Debby Marcus

Debby ] Marcus [ uitvaartbegeleiding

 

Wendelenkamp 51a

7091 TV Dinxperlo

06-83506355

info@debbyuitvaartbegeleiding.nl

24 uur bereikbaar

Stuur een bericht

KvK. 83789847

BTW. NL003875974B29

Scroll to Top

Wees welkom

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom bij mij thuis voor al je vragen op het gebied van afscheid en uitvaart.

De koffie staat voor je klaar!


Wil je liever een vrijblijvend gesprek bij je thuis? 

Dan kom ik graag bij je aan.

Warme groeten, Debby Marcus

Debby Marcus