Een persoonlijke uitvaart, ongeacht of en waar je verzekerd bent...

Wat kost een uitvaart?

Ongeacht of en waar je verzekerd of lid van bent, je kunt altijd jouw uitvaart door ‘Debby Marcus Uitvaartbegeleiding’ laten regelen.

 

Op een uitvaartpolis staat “bel dit nummer bij overlijden…” Je bent echter niet verplicht om de uitvaart via de verzekeraar te laten lopen!

 

Er zijn twee verzekeringen; een natura- en kapitaal verzekering. Bij een natura verzekeringspakket keert de verzekeringsorganisatie in natura uit. In dit pakket zit naast de dienstverlening een basis van uitvaartproducten.

 

Wanneer ik de uitvaart voor je regel, is het van belang dat het helder wordt, wat de waarde is van het verzekerde natura-pakket. 

 

Bij een kapitaalverzekering is een bepaald kapitaal verzekerd. De verzekerde heeft vooraf gekozen voor een uit te keren bedrag bij overlijden. In beide gevallen wikkel ik de verzekeringspolis voor je af met de verzekeraar. Uitbetaling van het verzekerde bedrag kan dan snel plaatsvinden. Je hoeft je niet bezig te houden met zaken waar je hoofd niet naar staat.

 

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van keuzes die je zult maken. Ik kijk samen met je naar de wensen en mogelijkheden die recht doen aan de overledene, die de uitvaart persoonlijk maken en tegelijkertijd passend zijn binnen het te besteden budget. Soms moeten we hierbij op zoek naar wat creativiteit. Ik zorg vervolgens voor een heldere kostenbegroting zodat je niet wordt geconfronteerd met verrassingen achteraf.

Debby ] Marcus [ uitvaartbegeleiding

 

Wendelenkamp 51a

7091 TV Dinxperlo

06-83506355

info@debbyuitvaartbegeleiding.nl

24 uur bereikbaar

Stuur een bericht

KvK. 83789847

BTW. NL003875974B29

Scroll to Top

Wees welkom

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom bij mij thuis voor al je vragen op het gebied van afscheid en uitvaart.

De koffie staat voor je klaar!


Wil je liever een vrijblijvend gesprek bij je thuis? 

Dan kom ik graag bij je aan.

Warme groeten, Debby Marcus

Debby Marcus